Valentijns actie VVD in Heiloo

 Fase 1 bestaat uit een skatebaan. Vanaf het begin van deze zomer kunnen jongeren hun kunsten laten zien op de baan. Het wordt een mooie plek waar jongeren samen kunnen komen. Aan toegankelijkheid en veiligheid wordt veel aandacht gegeven.

De aanleg vindt plaats op het terrein direct aangrenzend aan honk- en softbalclub Double Stars. “Met de faciliteiten die Double Stars heeft en de doelgroep van de skatebaan ontstaat een mooie win-win situatie” aldus Milo Berlijn voorzitter van Double Stars.

De taart werd uitgereikt aan Romy Vlaar en Sanne van Zelst (jongerenwerk), Mark Wagter (buurtsportcoach Heiloo) en aan Milo Berlijn (Double Stars).

Vervolg

Het vervolg bestaat uit een 2e fase waarbij volgens het Athletic Skills Model een mooie sportgelegenheid wordt aangelegd. Ook wordt nagedacht om een deel van het clubgebouw van Double Stars te gaan benutten voor The Spot. Nu is het moment om een crowd funding actie op te gaan starten voor fase 2. VVD Heiloo maar ook anderen hebben daar wel oren naar en pakken die handschoen op. “Het is nu niet het moment om de gemeente aan te kijken voor extra financiering voor fase 2. Het zou mooi zijn als we gezamenlijk kunnen bijdragen aan sporttoestellen die uiteindelijk ook voor iedereen toegankelijk zijn”, aldus Arjen Vroegop.