Arjen Vroegop in de Uitkijkpost

Ik lees via de socials soms wel heel sterke uitlatingen en meningen. Als ik ergens wat van vind, zet ik mij er ook voor in. Daarom ben ik ook van jongs af aan politiek actief. Liberaal omdat ik geloof in mensen en hecht aan vrijheid, verantwoordelijkheid en sociale rechtvaardigheid. En in de raad omdat er zoveel moois te doen is in Heiloo.

3.    Wat wil je de komende periode voor Heiloo bereiken?

Meer perspectief op sport, cultuur, goede aanpak verkeersknelpunten, klimaatmaatregelen, Stationsgebied en Looplein. In contact blijven met bewoners, organisaties en ondernemers over actuele kwesties zoals verkeer in Heiloo, openbare orde & veiligheid en waterproblematiek in Zuiderloo. Naast natuurlijk afslag A9, en bouwen in Zandzoom en andere locaties. Daarbij: aandacht houden voor realiteit. Laat de idealistische vergezichten maar voorbij drijven. Dat deden ze immers al.

4.    Wat doe je naast je raadlidmaatschap?

Ik werk bij de directie Toeslagen waar we via goede dienstverlening graag iedereen de toeslag geven waar hij/zij recht op heeft. Dit om te voorkomen dat er terugbetaald moet worden. Verder help ik als coach / adviseur mensen en organisaties om richting te geven aan voor hen belangrijke vraagstukken over professionele ontwikkeling, juridische kwesties en organisatieverandering.

5. Heb je al een bijzonder moment in de raad meegemaakt?

De opening van het nieuwe gemeentehuis was een mooi moment. Wij gaan als gemeente niet op een industrieterrein on-line bereikbaar zitten zijn, maar zorgen ervoor dat we zichtbaar midden in het dorp zitten. En daarbij ook de bieb, het  VIP en het social café toekomst bieden.

6. Wat wil je nog verder delen met de inwoners van Heiloo?

Blijf een beetje mild voor elkaar, want we hebben elkaar nodig. En als je ergens mee zit wees dan welkom om met ons mee te denken over hoe we Heiloo een mooie Liberale toekomst kunnen blijven bieden. Zie https://heiloo.vvd.nl/  of mail ons via vvdheiloo@outlook.com . We gaan graag met u in gesprek. Bellen kan ook.