Nieuw in Heiloo

Nieuw in Heiloo

Een jaar geleden waren mijn vrouw en ik op zoek naar een nieuwe woonomgeving in het Noord-Hollandse. Na het nodige rondrijden in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Schagen, reden we door Heiloo en ik was blij verrast: wat een groen, mooie huizen, veel ruimte, cultuur en goede voorzieningen. Alles wat je je kunt wensen. En dan ook nog dicht bij de kust en met grote steden onder handbereik. Een parel in Noord-Kennemerland!

In mijn vorige woonplaatsen was ik altijd nauw betrokken bij de regionale ontwikkelingen en de lokale VVD-afdelingen. In Haarlem in de gemeenteraad en in Assen in de Provinciale Staten.

Ook in Heiloo wil ik mij graag actief gaan inzetten in de gemeenteraad voor de VVD onder het motto: Heiloo blijft goed, wordt beter. 

Nieuwe woningen voor starters en gezinnen in de Zandzoom, ruimte om duurzaam te ondernemen en goede bereikbaarheid door aftakking van de A9 zijn voor de VVD belangrijke thema’s en volgens mij noodzakelijk om aansluiting te houden met de ontwikkelingen om ons heen. De bestuurlijke samenwerking met de BUCH-gemeenten zorgt voor voldoende schaalgrootte om maatschappelijke thema’s als jeugdzorg en WMO op te kunnen pakken. Door samen te werken in de regio Alkmaar kunnen we gewicht in de schaal leggen in het bestuurlijk gesprek met de steden in het zuiden van onze provincie. 

Maar Heiloo blijft wat de VVD betreft wel een op de toekomst gerichte gemeente, trots op het groene dorp en de inwoners die zich ook in de huidige lastige tijden veerkrachtig tonen. Ik wens iedereen deze decembermaand alvast heel mooie feestdagen.

Paul Moltmaker, VVD Heiloo